2011. április 9., szombat

Játék!

Anyák napja alkalmából nyeremény játékot indítok,amelyre a következőképpen jelentkezhetsz!Csatlakozz a blog követői közé,és hagyj üzenetet a hozzászólásoknál/vagy csatlakozz a Facebook oldalamhoz,és lájkolj.A jelentkezés május első vasárnapján,éjfélig tart.A sorsolás nyertesét másnap teszem közzé itt a blogon,illetve a Facebook oldalamon  is.A nyeremény egy rózsaszín-lila rózsás karlánc!!!Megtörtént a sorsolás,a 23 résztvevő közül Dyus nyerte a karláncot!Gratulálok,kérlek írj egy emailt az edo74@citromail.hu címre a postázási címeddel,adataiddal.
Köszönöm mindenkinek a részvételt,hamarosan újra játszunk!
És a sorsolás képekben:2011. április 7., csütörtök

Április

 Húsvétra készülve-színes bari mobildíszeket sütök   .....                 És mivel még ilyet nem csináltam,most megmutatom az elsőt,"barát medál"megrendelésre:
Karinának készült az első rózsás karlánc,és már kész van a következő is,amit nyereményjáték formájában ajándékba kap majd valaki!Erről képet majd a játék indulásakor mutatok.Részletek .. HAMAROSAN!

  És végül ,de nem utolsó sorban az abszolute kedvencem:BORSÓ BABÁS nyakláncom,amit már a Meskán meg is vásárolhattok,pár termékemmel együtt,hiszen megnyílt a Meska boltom:)