2011. április 15., péntek

Süthető gyurma-Játék a Facebook oldalon

A húsvéti nyuszis játékra készítettem asztali díszt.Az ötlet megálmodója az én igen humoros és kreatív Férjem.Természetesen az én képességemet meghaladta az eredeti terv,ami az elkészült alkotástól még viccesebb volt.Ami maradt belőle azt láthatjátok a fotón.A sztori pedig hozzá...
az én húsvéti nyulam megirigyelte a télapó szánkóját,és ellopta azt:)Báránykákat kötött Rudolf helyére,és vödörrel jár locsolkodni,láthatod mennyi tojást zsebelt már be:)
Sajnos a sorsoláson nem mellém szegődött a szerencse,de ezúton használnám a fotókat arra,hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak Mindenkinek!











2011. április 14., csütörtök

Gyűrűk

Csak néhány rózsás,új színekben...

Hajdíszek















Lányos anyukaként ezek a dolgok nálunk "fogyóeszközök",és gondoltam így majd jobban vigyázunk rá az oviban is,és nem keveredik össze a többi kislányéval.Feldobtuk a hajgumikat ,csatokat néhány aprósággal.

2011. április 12., kedd

Polymer clay

Polymer clay: "- Google Eszköztárral küldve"
Köszönöm az oldal szerkesztőinek,hogy az "Ízelítő a munkákból "képek közt szerepelhet a katicás szettem!

2011. április 11., hétfő

"Gülükés "karlánc

 Remélem sikerül ma egy mosolyt csalnom az arcotokra ezzel az ékszerrel.Én nagyon imádom:)Nevét az állatkák szeméről kapta,és remélem felismerhetőek rajta a gekkó,katica,méhecske,kukacka,csiga.Eső fázisban a nagy lila gyöngyöket sütöttem meg,utána dolgoztam rá az állatokat.Úgy sejtem lesz még folytatása új verzióban is.És akkor a képek:-csináltam jó sokat,hogy senki le ne maradjon róla:D
Ha itt nem csap le rá valaki,akkor hamarosan a MESKA boltomban lesz megvásárolható!